DPP CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2014

Beste biljartliefhebbers van DPP,

Zoals  voorgaande jaren willen we weer gaan kijken wie de troonopvolger mag gaan worden van Jack Stoop, onze huidige clubkampioen en ex-voorzitter. Hiervoor hebben wij uw opgave nodig om begin mei te kunnen gaan starten met de wedstrijden. Buiten de gangbare spelsoort libre willen we peilen of er genoeg animo is om een driebanden kampioenschap  op te zetten.

De wedstrijdleiding is in handen Johan Vos  en Jack Brandt met ondersteuning van Martijn Tetteroo. Er worden, afhankelijk van het aantal deelnemers, weer poules gevormd die op moyenne zullen worden ingevuld. Hierbij wordt verwacht van de deelnemers dat zij onderling in de poules de afspraken maken en ook Nel hierbij betrekken. Het  Libre moyenne wordt bepaald aan de hand van de lijst die door de bond halverwege het seizoen 2013/2014 is doorgegeven. Voor het Driebanden Moyenne  word er (voorzover niet bekend)een aanname door de wedstrijdleiding gedaan

Als er vraagtekens zijn bij een moyenne wordt door de wedstrijdleiding een besluit genomen. Verder zal ook op de DPP-site het reglement worden afgedrukt.

De aanmeldingsformulieren zijn naar de e-mailadressen van de leden gestuurd en moeten z.s.m., maar in ieder geval voor 25 april aanstaande ingeleverd worden bij Johan Vos (johan.vos@mob-group.com).